Ontdek de

Omgeving

Het Reestdal is een authentiek Beekdal waarin veel eeuwenoude elementen bewaard zijn gebleven. Bos, hei en boerenleven wisselen elkaar regelmatig af met als leidraad het riviertje ‘De Reest’. Deze vormt de natuurlijke grens tussen Drenthe en Overijssel. Natuurlijk kunt u op vele manieren genieten van deze prachtige omgeving. Wandelend, fietsend of zelfs te paard, het is allemaal mogelijk.

De verschillende wandelpaden lopen letterlijk over het boerenerf waar de Reestdalhoeve aan is gelegen. U volgt de verschillende routes gemakkelijk door de bewegwijzering te volgen.

Fietsen door de omgeving

Door de omgeving zijn verschillende fietsroutes, ook is er een mountainbikeroute door het Staatsbos van Staphorst. Wilt u graag fietsen huren dan is wel verstandig dit van te voren te reserveren.

Te paard door de omgeving

Te paard een mooie tocht door het Reestdal maken kan via Manege Klein Oever. Ook kunt u hier een paardrijles volgen. Mogelijk voor beginners en gevorderden. Is paardrijden u net iets te veel? Het Vossenspan neemt u graag mee in de huifkar.